Fortidens kæmper og Syndfloden


 

Ned på jorden kom  Guds sønner,

så at tage til giftemål sig lønner 

menneskedøtre favre og skønne.

De befolkede d et lovede land,

med kæmper st ore det er sandt.

De forb rød sig imod Guds bud

og er fængslet til dommedag nu.

Uden tvivl har kæmper eksisteret. 

I Mosebogen 6 og Judas brevet 1 – 6.
Da Lucifer faldt tog han en tredje del af englene med sig. Der var rebellion i himlen. Denne situation mærkes stadigvæk i dag hos det individuelle menneske og imellem lande og nationer. Lucifer blev smidt ud og hans navn ændredes til satan. Indtil Jesus døde på krydset havde han stadigvæk adgang til Guds trone, det ser man i Jobs bog 1 kapitel. I dag har han kun indflydelse på jorden og i verdensrummet. Ved Jesus anden komme vil han blive bundet ca. tusind år, for derefter at blive sat fri for kort tid. I denne korte tid vil han gøre sit bedste til at få nationerne samlet til krig igen.  Derefter bliver han fængslet for altid.

Johannes Åbenbaring 20 – 7.

De faldne faldne engle var Guds sønner, det er beskrevet i bogen Job kapitel 1. At avle med menneskedøtre var højst sandsynlig et forsøg på at få menneskeslægten fordærvet. Det lykkedes næsten for syndfloden blev resultatet. Kun Noah blev fundet værdig til at overleve. Gud begyndte så og sige forfra med alle levende væsener. 

1 Mose kapitlerne 7 -8.

 Noah råbte Gud fra oven her,

Har du set hvad der nu sker.

De er alle fordærvede og onde,

Jeg hører hvad de siger med deres munde.

Deres hjerte rummer kun dårlige tanker,

Dag in og dag ud de med hinanden sig sanker.

Derfor vil jeg udslette alt på jorden,

Med oversvømmelse fra syd til norden.

Alt som ånder og lever skal forgå,

Kun du og din familie vil jeg holde ovenpå,

I et ark som du skal bygge mig,

Efter nøjagtige mål som jeg giver dig.

Et par af alle dyr og fugle skal med,

For en ny begyndelse på det rette sted.

Da arket var færdig regnede det,

Og sådan blev det i 40 dage ved.

Godt gemt i arket sejlede Noah over mange vande,

For efter 190 dage på bjerget Ararat at lande,

Han ventede yderlig mange dage,

Før alle blev befriet af denne plage.

Gud sagde: Jeg sætter på himlen en regnbue,

For alle og enhver at se og skue.

Syndfloden skal aldrig komme igen,

Det lover jeg i al evighed hen.

 

Ararat betyder forbandelsen er ophævet på hebræisk.

Det er et af de mange tegn biblen giver os, for at overbevise os om sandheden. Mange år senere på samme tidspunkt dør Jesus på korset, for al verdens synd.

Noah åbnede skibsdøren den første dag i den første måned da han helt nøjagtig var 601 år gammel. Den ældste af hans tre sønner Sem blev stamfar til hebræerne, folket i Israel.

I Adams tid må himlen have været ligesom et vindue, fordi Gud adskilte vandmassen foroven man så kun himlen igennem en vandmasse. Det igen må have givet den perfekte temperatur over hele jorden. Der har derfor heller ikke været en regnbue, da lyset ikke kunne skinne fuldstændig igennem.

Skabelsen har også været perfekt. Ligeledes har der været den rigtige konstellation af solen og månen, med 30 dage for hver måned. Efter flod bølgen blev der 365 dage i et år i stedet for 360 dage. På en eller anden måde kom jorden ud af den perfekte balance, med det resultat at vi begyndte at have forår, sommer, efterår og vinter.

Der har på det tidspunkt været kaos over hele jorden med forskydning af landmasser og kontinenter. Giftigt gas har samtidig fordelt sig i atmosfæren. Man ser fra biblen at menneskene derefter kun blev halvt så gamle, og at fra det tidspunkt af, alderen langsomt gik nedad. Gud siger: 120 år er nok. 1 Mose kapitel 6, 3. Først efter floden får mennesker besked på at spise kød, uden blod, for livet er i blodet. 1 Mose 9. Den perfekte levevis var blevet forstyrret. Vi lever stadigvæk i en verden af katastrofer af enhver slags i dag.